Με νεανικό ρόστερ η ΑΕ Γλαύκου-Έσπερου ΑΟΠΑ Πάτρας. Ποιοί από Γλαύκο –  Έσπερο ΑΟΠΑ συνεχίζουν και την νέα χρονιά.


H Αθλητική Ένωση Γλαύκου – Έσπερου Α.Ο.Π.Α. Πάτρας, πιστή στο κοινό όραμα που οδήγησε στη δημιουργία της, θα πορευθεί την νέα αγωνιστική χρονιά 2022-23 στη Γ΄ Εθνική μ’ ένα ιδαίτερα νεανικό ρόστερ, που απαρτίζεται ως επί το πλείστον από αθλητές που προέρχονται από τις Ακαδημίες των 2 μητρικών σωματείων: “Α.Ο. Γλαύκος” και “Έσπερος Α.Ο.Π.Α.” Ανακοινώνουμε πως στην Ανδρική ομάδα παραμένουν οι Φίλιππος Ροκανάς, Νεκτάριος Καραγγελής, Δημήτρης Σταθόπουλος και Γιώργος Αργυρόπουλος από τον Α.Ο. Γλαύκο και οι Ανδρέας Σερέτης, Αλέξανδρος Κουτσούκος, Αντώνης Πανόπουλος, Λεωνίδας Γκουντουβάς, Χρήστος Θωμόπουλος, Νίκος Μιχαλόπουλος, Νίκος Σταμούλης, Χρήστος Αργυρόπουλος, Σπύρος Κουνάδης, Αντώνης Δενδής και ο έφηβος Βασίλης Μήτταρης από τον Έσπερο Α.Ο.Π.Α.

Αξίζει να σημειωθεί πως 13 από τους 15 παίκτες είναι ως 23 ετών, με τον μέσο όρο ηλικίας να είναι 21 ετών, καθιστώντας σαφές πως πρωταρχικός στόχος μας είναι η ανάπτυξη των ταλαντούχων αθλητών της Ακαδημίας μας, χτίζοντας μία ομάδα που θα στηρίζεται κυρίως σε δικά μας παιδιά. Ο βασικός αυτός κορμός αθλητών, με προπονητή τον Σπύρο Γκοργκόλη και άμεσους συνεργάτες τους Πέταρ Πέτροβιτς και Νίκο Πολίτη, θα πλαισιωθεί και από κάποιους αθλητές ακόμα, που θ’ ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

Η πρώτη προπόνηση της ομάδας έχει προγραμματιστεί για την Δευτέρα 22 Αυγούστου, στην έδρα της ΑΕ Γλαύκου – Έσπερου Α.Ο.Π.Α. Πάτρας, στο κλειστό γήπεδο στα Κρύα Ιτεών.


Σχολιάστε

Design a site like this with WordPress.com
Ξεκινήστε